Είναι στιγμές στην ζωή που προσπαθείς να πεις μια λέξη, να συντάξεις μια πρόταση, ένα δελτίο τύπου και δεν μπορείς. Μένεις αμίλητος, αποσβολωμένος θεατής και κοιτάζεις τα χωριά πνιγμένα στη λάσπη. Επιφωνήματα και δάκρυα σε ώρες καταστροφής τι ωφελούν, τι αλλάζουν, ποιόν παρηγορούν?

Κι όμως η ζωή είναι ακόμα εκεί, έχει το πρόσωπο της ανθρώπινης αλληλεγγύης και αγάπης που απλώνει χέρι βοήθειας σ΄ αυτούς που η ύπαρξή τους κόπηκε στα δύο. 

Εκείνο που αξίζει να προσφέρουμε ως άνθρωποι είναι η έμπρακτη, έστω και μικρή βοήθεια σε νερό, τρόφιμα, στέγη, ρουχισμό.

Πάντοτε πιστοί στις αρχές της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών παραμένουμε δίπλα στους συνανθρώπους μας στην Θεσσαλία, που αγωνίζονται να βγουν στο φως μετά από μια ολοκληρωτική καταστροφή.

Σήμερα αποστείλαμε τέσσερεις (04) επιταγές στις Τοπικές Διοικήσεις Καρδίτσας, Τρικάλων, Λάρισας και Μαγνησίας με χρήματα που προέρχονται από την άτυπη έκτακτη συνδρομή των Αστυνομικών του Ηρακλείου, μελών ή μη της Τοπικής Διοίκησης Ηρακλείου προκειμένου να αγοραστεί εμφιαλωμένο νερό ή άλλα είδη ανάγκης για τους πληγέντες. Δεν λύσαμε το πρόβλημα και σε καμία περίπτωση δεν θα το λύναμε εμείς αλλά όλοι μαζί μπορούμε!!

Η σκέψη μας θα παραμείνει κοντά τους και ευχόμαστε να βρουν τη δύναμη να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να επιστρέψουν στα σπίτια τους και στην καθημερινότητα τους.

Για την  Τ.Δ. Ηρακλείου

Ο  Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο  Σ                    Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μανόλης  Ζαχαριουδάκης                     Έφη Φλουρή

(Visited 5 times, 1 visits today)