Η Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών καλωσορίζοντας τη νέα σχολική χρονιά θα πραγματοποιήσει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου την Κυριακή 24/09/2023 και ώρα 18:00 εκδήλωση – παράσταση Καραγκιόζη, διαχρονική και πάντα επίκαιρη με τίτλο «Ο Καραγκιόζης Γραμματικός» από το θέατρο σκιών «NAMASTE» 

Μετά το τέλος της παράστασης ακολουθεί μία μικρή παρουσίαση της σκιάς και του φωτός. Γνωριμία των παιδιών με τις φιγούρες, τις τεχνικές του θεάτρου σκιών και τις ερωτήσεις των παιδιών . (10′) 

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εργαστηρίου, κατασκευής χάρτινης χρωματιστής φιγούρας. Τα παιδιά, μαθαίνουν να φτιάχνουν τη δική τους φιγούρα και την παίρνουν μαζί τους ! 

Η Ένωση μας με μεγάλη αγάπη προς τα παιδιά, προσφέρει δωρεάν σε όλα τα παιδιά και όχι μόνο την παράσταση αυτή που πιστεύουμε ότι θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. 

             Όλα τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα. 

 ” Λίγα λόγια για την παράσταση Ο Καραγκιόζης γραμματικός ”  

Ο πασάς ψάχνει εναν γραμματικό για να εξυπηρετει οποίους δεν γνωρίζουν γράμματα. Φυσικά ο Καραγκιόζης όταν το ακούει τρέχει για τη δουλειά, παρ όλο που δεν έχει πάει σχολείο. Θα καταφέρει να τους εξυπηρετήσει ?  Μια αστεία ιστορία που θίγει μέσω του χιούμορ , τη σημασία της εκπαίδευσης.    

Για την  Τ.Δ. Ηρακλείου

Ο  Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο  Σ                    Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μανόλης  Ζαχαριουδάκης                     Έφη Φλουρή

(Visited 20 times, 1 visits today)