Η Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, όπου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Διοικητικού Συμβουλίου, επιλέγοντας για ακόμη μία φορά να βρεθεί κοντά στους συναδέλφους που υπηρετούν στην πρώτη γραμμή, εκεί όπου το καθήκον δεν κάνει παύσεις.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ανταλλάχθηκαν ευχές για το νέο έτος με τους συναδέλφους που, με επαγγελματισμό και αυταπάρνηση, καλούνται καθημερινά να διαχειριστούν αυξημένες υπηρεσιακές απαιτήσεις σε μια ιδιαίτερα επιβαρυμένη περιοχή, ειδικά κατά τους θερινούς μήνες.

Ο Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου κ. Μανόλης Ζαχαριουδάκης, στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχήθηκε υγεία και δύναμη για τη νέα χρονιά και αναφέρθηκε στον ρόλο και τις δράσεις της Ένωσης, με έμφαση στην εκπαίδευση, στους ξενώνες και στο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης, υπογραμμίζοντας τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες οι αστυνομικοί καλούνται να προσφέρουν ασφάλεια στους πολίτες και στους επισκέπτες της περιοχής.

Το τυχερό κομμάτι της πρωτοχρονιάτικης πίστας κέρδισε ο Αρχ/κας Αναστασάκης Βαγγέλης, στον οποίον προσφέρθηκε ως δώρο μια εικόνα της Παναγίας μας προσφορά της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου. Ευχόμαστε να είναι πάντα καλότυχος και να έχει μια χρονιά γεμάτη υγεία και χαμόγελα.

Η Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου της Ι.Ρ.Α. εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες, προς τον Διοικητή του Α. Τ. Χερσονήσου Α/Α κ. Ιωάννη Μαραβελάκη και σε όλους τους συναδέλφους, για τη φιλοξενία και τις ανθρώπινες στιγμές που μοιραστήκαμε, ευχόμενη σε όλους υγεία, δύναμη και μια καλή και δημιουργική χρονιά. Επίσης ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την 30/01/2026 και ώρα 12:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας της ένωσης μας.

(Visited 10 times, 1 visits today)