Με ιδιαίτερη συγκίνηση, αντιπροσωπεία της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) Τ.Δ. Ηρακλείου, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Μανόλη Ζαχαριουδάκη, τη Γενική Γραμματέα κ. Εφη Φλουρή και τον Ταμία κ. Ευάγγελο Γαργανουράκη, παραβρέθηκε την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στην αποχαιρετιστήρια Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικήτα της 11ης ΜΚΒ από τον Πρωτοπρεσβύτερο Αντισυνταγματάρχη 
π. Νεκτάριο Μαρκάκη, 
ο οποίος μετατίθεται στην Θεσσαλονίκη, στο Γ’ Σώμα Στρατού και θα ιερουργεί στον Ιερό Στρατιωτικό Ναό Αγίου  Κωνσταντίνου.

 Ο π. Νεκτάριος Μαρκάκης είναι ένας ειλικρινής και ανιδιοτελής φίλος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και ιδιαίτερα της Τ.Δ. Ηρακλείου. Παρεβρέθηκε σε εκδηλώσεις μας και πρωτοστάτησε στις δοξολογίες για τον προστάτη της Ένωσης μας Απόστολο Παύλο όπου με τον θεόπνευστο λόγο του μετέδιδε στο εκκλησίασμα από το Ιερό Βήμα τις βασικές αρχές της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών που είναι η ειλικρινής και ανιδιοτελής φιλία, αλλά και των προσπαθειών, των δράσεων  της Τ.Δ. Ηρακλείου. 

Δωρίσαμε, ενώπιον του εκκλησιάσματος, ως ενθύμιο φιλίας και συνεργασίας, την πλακέτα της Ένωσης μας και το καπέλο μας για να μας θυμάται στη Θεσσαλονίκη και τον ευχαριστήσαμε για ότι πρόσφερε σε μας και στα μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.
 Υποσχεθήκαμε ότι θα τον επισκεπτόμαστε συχνά και εμείς και τα μέλη μας όταν θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη καθ οδόν για το Άγιο Όρος.
Ευχόμαστε καλή μετάθεση και καλή διαμονή στην όμορφη Θεσσαλονίκη
Ευχαριστούμε πολύ!!!
Για την Τοπική Διοίκηση
Ο Πρόεδρος _ Μανόλης Ζαχαριουδάκης
Η Γενική Γραμματέας_ Έφη Φλουρή

(Visited 13 times, 1 visits today)