Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, τα παιδιά, που φιλοξενούνται στο Ειδικό κέντρο «Άγιος Σπυρίδων» στον Κρουσώνα Ηρακλείου, τηρώντας υποδειγματικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Πρόεδρο κ. Μανόλη ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ, στην Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Αγγελική ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ και στον Ταμία κ. Ευάγγελο ΓΑΡΓΑΝΟΥΡΑΚΗ τηςΤοπικής Διοίκησης Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.).

Τα  προηγούμενα χρόνια, οι φίλοι μας ερχόταν στο Αστυνομικό Μέγαρο  Ηρακλείου και έψελναν τα κάλαντα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων σε όλους τους Αστυνομικούς. Φέτος, που η πανδημία τους εμπόδισε να μετακινηθούν, δεν υπήρχαν περιθώρια για σκέψεις. Χωρίς αναβολή,  τους επισκεφθήκαμε  στο χώρο τους για να τους προσφέρουμε τα παραδοσιακά μας γλυκά, κουραμπιέδες και μελομακάρονα, καθώς και υγειονομικό υλικό που είχε ανάγκη το ειδικό κέντρο.  

Μέσα σε κλίμα ευχάριστο και συγκινητικό ανταλλάξαμε ευχές και χρόνια πολλά. Η χαρούμενη έκφραση στα πρόσωπα των παιδιών, γέμισαν με ικανοποίηση την αντιπροσωπεία μας.

Είναι πολύ σημαντική, άλλωστε, μια χειρονομία αγάπης αυτές τις γιορτινές μέρες. Εκεί κρύβεται το μήνυμα που σκόρπισε στον κόσμο από τη Βηθλεέμ την ημέρα της γέννησης του Χριστού και ανανέωσε την ψυχή του ανθρώπου.  ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.

Για την  Τ.Δ. Ηρακλείου

Ο  Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο  Σ  :   Μανόλης  Ζαχαριουδάκης       

Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ    :   Έφη Φλουρή 

(Visited 7 times, 1 visits today)