Η Ι.Ρ.Α. //Τ.Δ. Ηρακλείου στα πλαίσια των αποφάσεων της 6ης Φιλικής Συνάντησης Ι.Ρ.Α. // Τ.Δ. Κρήτης συμμετείχε στο 3ο Παγκρήτιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε και πραγματοποίησε με επιτυχία στις 3 Σεπτεμβρίου 2016 η Ι.Ρ.Α. //Τ.Δ. Λασηθίου στις Ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις 5×5 στο “Σταυρό” Αγίου Νικολάου. 
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το 1ο Παγκρήτιο Τουρνουά ξεκίνησε από το Ηράκλειο το 2013. 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ι.Ρ.Α. //Τ.Δ. Λασιθίου 
Στην διοργάνωση συμμετείχαν α) Η ποδοσφαιρική ομάδα της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου , β) η Ποδοσφαιρική ομάδα της Τοπικής Διοίκησης Ηρακλείου , η Ποδοσφαιρική ομάδα της Τοπικής
Διοίκησης Ρεθύμνου και δ) η ποδοσφαιρική ομάδα του Λιμεναρχείου Αγίου Νικολάου.
Αντί εισιτηρίου και σε συνεργασία με τον ΟΚΥΔΑΝ Αγίου Νικολάου περισυλλέχθηκαν τρόφιμα μακράς διάρκειας και απορρυπαντικά , προκειμένου διανεμηθούν στις οικογένειες που τα έχουν ανάγκη μέσω του Κοινωνικού παντοπωλείου Αγίου Νικολάου.
Καταλυτική βοήθεια προκειμένου υλοποιηθεί η προαναφερθείσα εκδήλωση προσέφεραν οι χορηγοί μας α) “Κρεοπωλείο Ξένος” με γενναιόδωρη χορηγία τροφίμων για τους συμμετέχοντες , β) Η σχολή χορού “ALEGRIA” που προσέφεραν φαντασμαγορικό θέαμα με τις χορογραφίες τους , γ)Ο Παιδότοπος 5×5 κ. Μπρόκου Μιχαήλ για την δωρεάν παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων

και την άψογη εξυπηρέτηση που προσέφεραν στους επισκέπτες μας, Το σουπερμάρκετ “ΑΒ Βασιλόπουλος” Αγίου Νικολάου για την προσφορά ποσότητας τροφίμων , καθώς επίσης και οι χορηγοί επικοινωνίας α) Φωνή Εν , Λατώ FM και Εφημερίδα “Ανατολή” για την κάλυψη της προαναφερόμενης εκδήλωσης.

Στην Εκδήλωση κατόπιν αιτήματος μας και εθελοντικής προσφοράς τους , παρείχαν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς διαιτητές από την Ε.Π.Σ. Λασιθίου , Η Ιατρός κυρία Γιακουμάκη Λία από το Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, μέλη του Ερυθρού Σταυρού Αγίου Νικολάου και μέλη του ΟΚΥΔΑΝ καθώς και μέλη του παραρτήματος Ελληνικού Οδηγισμού Αγίου Νικολάου. 
Η προσφορά και η παρουσία όλων των συμπολιτών μας ήταν καταλυτική για την περισυλλογή των αγαθών πρώτης ανάγκης και σας ευχαριστούμε όλους για την προσφορά σας. Δείξαμε με αυτόν τον τρόπο ότι παρά τις δύσκολες οικονομικές εποχές που διανύουμε, η προσφορά και η αγάπη στον συνάνθρωπο δεν έχει σβήσει και “καίει” σαν φλόγα στις καρδιές όλων μας. 
Για την Ιστορία Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Λιμεναρχείου Αγίου Νικολάου , δεύτερη η ομάδα της Τοπικής Διοίκησης Ρεθύμνου, Τρίτη η ομάδα της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου και τέταρτη η ομάδα της Τοπικής Διοίκησης Ηρακλείου.
Η Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου συγχαίρει την Ι.Ρ.Α Λασιθίου και την ευχαριστεί για την φιλοξενία που έτυχε η αποστολή της καθώς η Τ.Δ. Ηρακλείου μοιράζεται το σύνθημα ” Η ευθύνη είναι ατομική – Όλοι μαζί μπορούμε”  

(Visited 6 times, 1 visits today)