Αξιότιμε Πρόεδρε του Εθνικού Τμήματος της Ι.Ρ.Α Ρουμανίας κ. Costica Voicu
Αγαπητά μέλη του Δ.Σ. του Εθνικού Τμήματος της Ρουμανίας 
Φίλοι και συνάδελφοι

Σας ευχαριστώ θερμά για την εγκάρδια υποδοχή και φιλοξενία την οποία μου επιφυλάξατε ως Αρμόδιο Δημοσίων Σχέσεων του Δ.Σ. του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος αλλά και στους κ. κ. Νηστικάκη Μιχαήλ, Πρόεδρο της Ε.Ε. της Ι.Ρ.Α.//Τ.Δ. Ηρακλείου και Χατζηαδάμ Νικόλαο, φίλο και συνεργάτη της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου, που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις για τα 20 χρόνια του Εθνικού σας Τμήματος, να σας συγχαρούμε για την άψογη, καταπληκτική διοργάνωση που αποτέλεσε υπέροχη εμπειρία και πολύ μεγάλη τιμή για μένα και στην συνοδεία μου. 
Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού Τμήματος I.P.A Ρουμανίας και ελπίζουμε ότι η φιλία και η
επικοινωνία μας θα συνεχιστεί με επιτυχία.
Να σας συγχαρούμε επίσης για την άξια επανεκλογή σας στο αξίωμα του Προέδρου του Εθνικού Τμήματος της Ρουμανίας και να ευχηθούμε σε σας και στα άξια μέλη του Διοικητικού σας Συμβουλίου να έχετε υγεία, δύναμη, να είστε δημιουργικοί να προσφέρετε στα μέλη σας, γιατί τα μέλη της Ι.Ρ.Α αξίζουν τα καλύτερα!! 
Ευχόμαστε η θεά των Όφεων που στόλιζε την πλακέτα που σας δωρίσαμε, μαζί με τα εγκάρδια χαιρετίσματα του Προέδρου και του Δ.Σ. του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος, ως η θεά της δημιουργίας και της γονιμότητας να βοηθήσει το έργο σας και ο Διονύσιος Σολωμός ως ο Εθνικός ποιητής της Ελλάδος να εμπνεύσει τις πνευματικές σας αναζητήσεις. 
Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε την αγαπημένη μας φίλη κ. LAURA SAVU για την φιλοξενία και την καλή της διάθεση. Δωρίσαμε στην αγαπημένη μας φίλη το μετάλλιο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος με την ευχή να έχει υγεία να προσφέρει στους συναδέλφους. Επίσης τον συνάδελφο κ. CATALIN IOSIFESCU για την μεταφορά μας και την ξενάγηση στα αξιοθέατα του Βουκουρεστίου. 
Επίσης να ευχαριστήσουμε τους Προέδρους των τοπικών τμημάτων του Εθνικού Τμήματος της Ρουμανίας για τις προτάσεις συνεργασίας, για ανταλλαγή Αθλητικών τμημάτων, παραδοσιακών χορευτικών τμημάτων, αλλά και απλών τουριστικών ομάδων που θα τις αποτελούν Αστυνομικοί, μέλη της Ι.Ρ.Α. , τις οποίες κατά αρχήν αποδεχθήκαμε με μεγάλη μας χαρά, ξεκινώντας μια συζήτηση προκειμένου να καθοριστούν τα οργανωτικά θέματα και οι λεπτομέρειες
Σας ευχαριστούμε και πάλι
Μανόλης Ι. Ζαχαριουδάκης

(Visited 19 times, 1 visits today)