Η Ι. Ρ. Α. Ηρακλείου στηρίζει την πανελλήνια εταιρεία κατά του καρκίνου του μαστού. “Στόχος – Πρόληψη”. Συμμετέχει στην εκδήλωση για την αγορά φορητού υπερήχου που θα χρησιμοποιηθεί στις δωρεάν εξετάσεις σε πόλεις και χωριά της Κρήτης.
Την εκδήλωση στηρίξαν οι Γιώργος & Νίκος Στρατάκης, οι οποίοι θα παίξουν εθελοντικά εκείνη τη βραδιά. Μαζί τους οι Δημήτρης Ματζαράκης – κιθάρα, Γιώργος Μακρής – γκάιντα, Αλέκος Χατζάκης – κοντραμπάσο και Μανώλης Στρατάκης – νταούλι. Τιμή εισόδου 10 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: Ηρακλή 61, περιοχή Κορώνη Μαγαρά Ηρακλείου από το γραφείο του “Στόχου”. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2810-319396 και 6943-150841.
Αξίζει να σημειωθεί πως, εκτός των άλλων, ο “Στόχος” προσφέρει δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη και καθοδήγηση στις γυναίκες που νοσούν ή έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού. Επίσης διενεργεί σε τακτά χρονικά διαστήματα εξετάσεις πρόληψης είτε στο χώρο του, είτε μεταβαίνοντας σε πόλεις και χωριά της Κρήτης. το email του Στόχος είναι stoxoscrete@hotmail.com
Σας περιμένουμε στις 08/03/2018 την ημέρα της γυναίκας, την ημέρα της διεκδίκησης των δικαιωμάτων των γυναικών για την τρίτη ημέρα εξέτασης των συναδέλφων και να μεταφέρουμε για άλλη μια φορά το μήνυμα της πρόληψης ξανά στο Αστυνομικό Μέγαρο και να διεκδικήσουμε όλοι μαζί το δικαίωμα στην υγεία.

(Visited 20 times, 1 visits today)