Το Δ.Σ. της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου στις 10/01/2019 και ώρα 12:00 σε συνεργασία με τους συναδέλφους, του Α.Τ. Μινώα-Πεδιάδος, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δ. Σ., σε εγκάρδιο κλίμα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
– Ο Α/Δ κ. Εμμανουήλ ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ και ο Α/Υ κ. Εμμανουήλ ΞΕΝΙΚΑΚΗΣ, εκπρόσωποι της Δ. Α. Ηρακλείου.
– Ο Διοικητής του Α.Τ. Μινώα Πεδιάδος Υ/Α κ. Ευάγγελος ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ.
Το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας, κέρδισε ο νέος Αντιπρόσωπος του ΤΕΑΑΠΛ κ Στυλιανός ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, μια εικόνα του Αποστόλου Παύλου Προστάτη της Ένωσης μας.
Στην σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου κ. Μανόλης ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ, ευχαρίστησε τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους, στην πρώτη Γενική Συνέλευση, η οποία όμως λόγω έλλειψης απαρτίας δεν πραγματοποιήθηκε.
Συνεχίζοντας, επανέλαβε την πάγια τακτική της Ι. Ρ. Α. Ηρακλείου, για επισκέψεις στα Αστυνομικά Τμήματα, που περιλαμβάνει συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων με τους συναδέλφους και την δημιουργία μιας ζέστης, όμορφης παρέας που προάγει τη φιλία, την αλληλεγγύη, σεβασμό και τη σοβαρότητα, κόντρα στο λαϊκισμό στην παραπληροφόρηση, την πλάνη και την λασπολογία που μαστίζει τη κοινωνία μας.
Κλείνοντας, ευχαρίστησε θερμά όλους για την συμμετοχή τους και την στήριξη στο Δ.Σ., διαβεβαιώνοντας ότι το Δ.Σ. δεσμεύεται να υπηρετήσει με όλες του τις δυνάμεις τον κοινό καλό σκοπό με νέες πρωτοποριακές, καινοτόμες εκδηλώσεις, για ακόμα περισσότερες συνεργασίες με φορείς – συλλόγους, για ακόμα περισσότερες συνεργασίες μέσω του Εθνικού Τμήματος με συναδέλφους από όλο τον κόσμο.
Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά – Καλή Χρονιά
 
Μαζί στοχεύουμε ψηλά!!
Ευχαριστούμε
Για την Τ.Δ. Ηρακλείου
Ο Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ : Μανόλης Ζαχαριουδάκης
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Έφη Φλουρή
(Visited 37 times, 1 visits today)