Η Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Διοικητικού Συμβουλίου, την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 στο Α.Σ. Καστελλίου και ανταλλάξαμε ευχές εκεί όπου οι συνάδελφοι αφοσιωμένοι στο καθήκον τους προσπαθούν καθημερινά να ανταπεξέλθουν στις πολλαπλές αντιξοότητες που συναντούν.

Μετά το καλωσόρισμα από τον Διοικητή του Α.Σ. Υ/Β κ. Γιώργο Μποχώτη, ο Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου και Α΄ Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του Εθνικού Τμήματος κ. Μανόλης ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ στο χαιρετισμό του, αφού ευχήθηκε για τον καινούριο χρόνο, τους προσκάλεσε να παρεβρεθούν στην πρωτοχρονιάτικη πίτα της ένωσης μας με όλους τους συναδέλφους την Παρασκευή 27/1/2023 και ώρα 12:00 στο Αστυνομικό Μέγαρο, αναφέρθηκε στον σκοπό και τις επιδιώξεις της Ένωσής μας, στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, στους ξενώνες μας και στο ταμείο επαγγελματικής ασφάλισης, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί στις τρομερά δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες οι συνάδελφοι μας σε όλη την Ελλάδα καλούνται να παρέχουν στους πολίτες ασφάλεια και προστασία. Μίλησε στη συνέχεια για τα έργα που γίνονται στην περιοχή Καστελλίου και για την κατασκευή του νέου υπερσύγχρονου αεροδρομίου που θα αντικαταστήσει το δεύτερο σε κίνηση αεροδρόμιο της χώρας, τον αγώνα που καθημερινά δίνουν οι εκεί συναδέλφοι μας, το οποίο υποδέχεται και αποχαιρετά 8.000.000 ανθρώπους τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το τυχερό κομμάτι της βασιλόπιττας κέρδισε ο Υπαρχιφύλακας Μιχαήλ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ. Το δώρο ήταν μια διήμερη παραμονή στον ξενώνα του Εθνικού Τμήματος στις Στέρνες Χανίων, προσφορά της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου. Να είναι πάντα καλότυχος και να έχει μια όμορφη χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα.

Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους μας στο Α.Σ. Καστελλίου, την Α/Β κ. Ιωάννα ΧΟΥΛΑΚΗ Διοικητή Α. Τ. Μινώα Πεδιάδος, τον Α/Β κ. Ευάγγελο ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ, τον Υ/Β κ. ΚΑΣΣΩΤΑΚΗ Κωνσταντίνο και όλους τους συναδέλφους για τις γεμάτες ευχάριστα συναισθήματα στιγμές που περάσαμε μαζί και τους ευχόμαστε όμορφο και φωτεινό το 2023.

(Visited 141 times, 1 visits today)