Θέμα: Ειδικό Πρόγραμμα Επιδότησης Διδάκτρων

Αγαπητέ κύριε Ζαχαριουδάκη,

Σας απευθύνουμε αυτή την επιστολή για να σας ενημερώσουμε για το Ειδικό Πρόγραμμα Επιδότησης Διδάκτρων αποκλειστικά για τα μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, παροχή που εγκαινιάζουμε στο Παράρτημά μας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό ΙΕΚ στην Ελλάδα έχοντας διαγράψει, 50 χρόνια τώρα, μια δυναμική πορεία στον χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης. Έχουμε ανακηρυχθεί 1 από τα 7 καλύτερα Εκπαιδευτήρια της Ευρώπης, ενώ αποτελούμε το πρώτο ΙΕΚ στη χώρα που έγινε μέλος Πανευρωπαϊκού Δικτύου Κατάρτισης.  Για το 2020-2021, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ επιλέχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως Επίσημος Εθνικός Υποστηρικτής της Εβδομάδας Επαγγελματικών Δεξιοτήτων, της σημαντικότερης ετήσιας διοργάνωσης για την επαγγελματική εκπαίδευση στην Ευρώπη.

Στις βραβευμένες ιδιόκτητες επαγγελματικές μας εγκαταστάσεις, προσφέρουμε περισσότερες από 100 σύγχρονες ειδικότητες σε 14 τομείς σπουδών, που καλύπτουν όλο το φάσμα των επαγγελμάτων της αγοράς και οδηγούν σε κρατικό Δίπλωμα. Αναλυτικά μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα προγράμματα σπουδών μας στο www.iekakmi.edu.gr


Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ έχει αναδειχθεί 1ο ΙΕΚ σε ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης αποφοίτων ενώ έχει βραβευτεί για τις καινοτόμες υπηρεσίες Διασύνδεσης με την Αγορά Εργασίας. Συνεργαζόμαστε με περισσότερες από 5.500 επιχειρήσεις σε μια σειρά από δυναμικούς κλάδους της αγοράς σε όλη τη χώρα. Το Ψηφιακό Γραφείο Σταδιοδρομίας, ο θεσμός των Hμερών Καριέρας, τα εξειδικευμένα σεμινάρια από στελέχη και επαγγελματίες της αγοράς που πραγματοποιούνται καθόλη τη διάρκεια σπουδών, αποτελούν ισχυρά εργαλεία δικτύωσης.

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή μας να υποδεχτούμε στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο Ηράκλειο Κρήτης, αλλά και στα υπόλοιπα Παραρτήματά μας ανά την Ελλάδα, στην Αθήνα, τον Πειραιά, τη Χαλκίδα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και τη Ρόδο τα παιδιά και συγγενείς των μελών σας και να αναλάβουμε την εκπαίδευσή τους. 

Ως εκ τούτου, επιτρέψτε μας να σας γνωστοποιήσουμε ότι σας παρέχουμε προνομιακά δίδακτρα ύψους -45% επί του αρχικού τιμοκαταλόγου, σταθερά, για όλα τα χρόνια φοίτησης σε οποιοδήποτε πρόγραμμα σπουδών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022. Η παροχή ισχύει για όλα τα μέλη και τους συγγενείς πρώτου και δεύτερου βαθμού,ενώ για την ενεργοποίησή της απαιτείται η επίδειξη κάρτας μέλους κατά τη συνάντηση των ενδιαφερομένων με τους συμβούλους εκπαίδευσης του Οργανισμού μας.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο 212-2220-200 για ραντεβού ή να συμπληρώσουν την φόρμα στο https://iek-akmi.edu.gr/kleise-tin-episkepsi-sou/

Καλό είναι να αναφέρεται ότι ο ενδιαφερόμενος είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, έτσι ώστε να υπάρχει προτεραιότητα στην διαχείριση του ραντεβού.

θερμές ευχαριστίες,

Με εκτίμηση,


Βασίλης Λουλάκης

Διευθυντής Κρήτης


Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, Τ: 2810 300900, F: 2810333800

E: vlou@iek-akmi.edu.gr, www.iek-akmi.edu.gr

(Visited 67 times, 1 visits today)