Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Ηρακλείου (Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου) σε συνεργασία με τη «Λέσχη LIONS Κνωσός», πραγματοποίησαν σήμερα πρώτη ημέρα προληπτικό έλεγχο λειτουργίας της όρασης σε  τριάντα πέντε (35)  παιδιά μελών μας  με τη χρήση του αυτόματου διαθλασιμέτρου χειρός 2WIN.
Ο προληπτικός έλεγχος δίνει τη δυνατότητα πρώιμης ανίχνευσης των διαθλαστικών σφαλμάτων (μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμό), παράμετρο της κόρης , αλλά και τριών ακόμη δεικτών που μπορούν να βοηθήσουν και στην ανίχνευση της αμβλυωπίας.
Οι εξετάσεις θα είναι δωρεάν από εθελοντές Ιατρούς και Οπτομέτρες με πλήρη εχεμύθεια και δεσμευόμενοι από το ιατρικό απόρρητο.
Καθόσον η συμμετοχή είναι αυξημένη, η Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου, αιτήθηκε μια επιπλέον ημέρα προληπτικού ελέγχου προκειμένου να ικανοποιήσουμε την υψηλή συμμετοχή, έγινε αποδεκτό από την Λέσχη LIONS “Κνωσός” και ορίστηκε η 24/11/2018 ως τρίτη ημέρα εξετάσεων πέραν της 03/11/2018.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά, ηλικίας 3-15 ετών, των συναδέλφων Αστυνομικών στην Δ.Α. Ηρακλείου, (Αστυνομικοί εν ενεργεία και εν αποστρατεία – Πολιτικοί υπάλληλοι), με προτεραιότητα τα μέλη της Ι.Ρ.Α.
Να ευχαριστήσουμε την Λέσχη LIONS “Κνωσός” για την αγάπη που επιδεικνύουν σε θέματα που αφορούν τα παιδιά  και για την καλή τους διάθεση  .
 
Για την Τ.Δ. Ηρακλείου Ο Πρόεδρος :  Μανόλης Ζαχαριουδάκης Η Γενική Γραμματέας : Έφη Φλουρή 
(Visited 12 times, 1 visits today)