Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Ηρακλείου (Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου) σε συνεργασία με τη «Λέσχη LIONS Κνωσός», πραγματοποίησαν την 03/11/2018 για δεύτερη ημέρα προληπτικό έλεγχο λειτουργίας της όρασης σε τριάντα τρία (33) παιδιά μελών μας και συνολικά εξήντα οχτώ (68) με τη χρήση του αυτόματου διαθλασιμέτρου χειρός 2WIN. 
Ο προληπτικός έλεγχος δίνει τη δυνατότητα πρώιμης ανίχνευσης των διαθλαστικών σφαλμάτων (μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμό), παράμετρο της κόρης , αλλά και τριών ακόμη δεικτών που μπορούν να βοηθήσουν και στην ανίχνευση της αμβλυωπίας. 
Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται από συνεργάτες της Λέσχης LIONS «Kνωσσός» με πλήρη εχεμύθεια και δεσμευόμενοι από το ιατρικό απόρρητο. 
Συνεχίζουμε λόγω της αυξημένης συμμετοχής την 24/11/2018, τρίτη ημέρα εξετάσεων, καθώς ικανοποιήθηκε από την «Λέσχη LIONS Κνωσός» το αίτημα της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου για μια επιπλέον ημέρα προληπτικού ελέγχου και τα σχετικά ραντεβού έχουν εξαντληθεί. 
Να ευχαριστήσουμε την Λέσχη LIONS “Κνωσός” για την αγάπη που επιδεικνύουν σε θέματα που αφορούν τα παιδιά και για την καλή τους διάθεση . 
Για την Τ.Δ. Ηρακλείου 
Ο Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ: Μανόλης  Ζαχαριουδάκης    

 Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Έφη Φλουρή

(Visited 8 times, 1 visits today)