Προσφορά στα μέλη της Ι.Ρ.Α. 20%
Tα παραδοσιακά καταλύματα Πετρονικολής βρίσκονται στο Χουδέτσι Ηρακλείου, στην καρδιά του χωριού και διαθέτουν έξι άνετα διαμερίσματα των οποίων η διακόσμηση παραπέμπει στη γνήσια κρητική αισθητική.
Όμορφοι, ζεστοί χώροι φτιαγμένοι με μεράκι και σεβασμό στη παράδοση με όλες τις ανέσεις σας περιμένουν για μια παραμυθένια διαμονή. Κάθε διαμέρισμα διατηρεί τη παραδοσιακή του ονομασία και κρύβει τη δική του ιστορία.
Ξύλο, πέτρα και πολύ μεράκι συνέθεσαν τους λιτούς χώρους του καταλύματος. Τα παραδοσιακά καταλύματα Πετρονικολής είναι μια μοναδική πρόταση για να γνωρίσετε τον ορεινό τουρισμό και να απολαύσετε αυθεντική κρητική φιλοξενία σε μια σπιτική ατμόσφαιρα. Στο χώρο μας θα απολαύσετε μεσογειακή κουζίνα με παραδοσιακά ντόπια προϊόντα. Όλα επιλεγμένα και τα κρέατα και τα λαχανικά και τα φρούτα, και στο πρωινό και στο μεσημεριανό και στο βραδινό σας. Τέλος, τα καταλύματα Πετρονικολής αποτελούν μια αφορμή για απόδραση από την καθημερινότητα και μια μικρή ανάπαυλα στην όμορφη φύση και στη ήρεμη ζωή του χωριού.
Αν είστε έτοιμοι να βγείτε εκτός…καθημερινότητας βρίσκεστε στο ιδανικό σημείο για απόδραση στη φύση σε ένα μοναδικό ορεινό περιβάλλον. Πρόκειται για ένα φιλόξενο χώρο ενέργειας και ξεκούρασης μέσα σε ένα παραδοσιακό ξενώνα.
ΑΝΟΙΚΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

(Visited 14 times, 1 visits today)