Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών//Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου πραγματοποίησε, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 12:00, στην πολυτελέστατη αίθουσα του  «Κτήματος ΚΑΛΑΘΑΚΗ»  στις  Μαλάδες Ηρακλείου το καθιερωμένο  για 13η συνεχή χρονιά αποκριάτικο παιδικό πάρτυ που η φετινή του επιτυχία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, παρά το γεγονός ότι υπήρχε πληθώρα σχολικών αποκριάτικων διοργανώσεων την ίδια μέρα.  

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν Αστυνομικοί όλων των βαθμών,  φίλοι της Ένωσης μας και φυσικά οι μικροί μας φίλοι με εντυπωσιακές μεταμφιέσεις  που απόλαυσαν το παιχνίδι, τον χορό και τη μουσική  με τον κλόουν  «ART SOFIA».

Θα θέλαμε ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε  τον Πρόεδρο της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών κ. Στέλιο ΚΑΡΑΚΟΥΔΗ, την Πρόεδρο Παγκρήτιας Ένωσης Πολιτικού Προσωπικού κ. Μαρία ΣΩΜΑΡΑΚΗ και τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου κ. Κωνσταντίνο ΑΝΘΟΥΛΑΚΗ που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχαριστούμε, επίσης, τον  ιδιοκτήτη του Κτήματος ΚΑΛΑΘΑΚΗ κ. Θεόδωρο Καλαθάκη,  αλλά και όλη την οικογένεια ΚΑΛΑΘΑΚΗ για την πλούσια και  άψογη εξυπηρέτηση.

Η Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών εκφράζει ένα μεγάλο Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω σε όλους για τη συμμετοχή και τη στήριξη στην προσπάθεια της.

(Visited 186 times, 1 visits today)