«Παιδικός καρκίνος & Νεανικός διαβήτης».
Με χαρά υποδεχθήκαμε στα γραφεία μας στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου την Πρόεδρο της νεοσύστατης Λέσχης LIONS «Αριάδνη» κ. Αικατερίνη ΠΕΡΓΑΜΙΝΕΛΗ η οποία συνοδευόταν από τα μέλη κ. Ειρήνη ΤΕΡΖΑΚΗ, υπεύθυνη υπηρεσιών και κ. Κερασία ΑΔΡΙΑΝΑΚΗ, υπεύθυνη Marketing και επικοινωνίας.
Η κ. Περγαμινέλη ενημέρωσε τον Πρόεδρο κ. Μανώλη ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ, την Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Αγγελική ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ και την Γενική Γραμματέα κ. Έφη ΦΛΟΥΡΗ για τους σκοπούς και την αναγκαιότητα ίδρυσης της Λέσχης LIONS ΑΡΙΑΔΝΗ και συζητήθηκαν οι τομείς που οι δύο ενώσεις μπορούν να συνεργαστούν για να βοηθήσουν από κοινού τα μέλη αλλά και την κοινωνία του Ηρακλείου.
Συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε σε δράσεις για τον καρκίνο παιδικής ηλικίας και το νεανικό διαβήτη, οργανώνοντας ανοιχτές ομιλίες για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου, καθώς και εκδηλώσεις οι οποίες θα αποβλέπουν στην στήριξη δομών και στην προσφορά ότι είναι απαραίτητο για τη θεραπεία των παιδιών που νοσούν γλυκαίνοντας τον πόνο τους.
Επίσης, με χαρά αποδεχτήκαμε να παροτρύνουμε τα παιδιά των μελών μας, ηλικίας 11,12 & 13 ετών, για τη συμμετοχή τους στον παγκόσμιο διαγωνισμό για την <Αφίσα της Ειρήνης>. Ο διαγωνισμός αυτός καθιερώθηκε το 1988, βραβεύονται 24 έργα και στο πρώτο δίδεται χρηματικό έπαθλο 5.000$ .Ενημερώνουμε επίσης, ότι παιδιά μελών μας που νοσούν με νεανικό διαβήτη τύπου Ι θα μπορούν να καταθέσουν αίτημα για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα των Lions <φιλοξενία παιδιών με νεανικό διαβήτη σε παιδικές κατασκηνώσεις>.
Για την Τ.Δ. Ηρακλείου
Ο Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ : Μανόλης Ζαχαριουδάκης
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Έφη Φλουρή

 

(Visited 25 times, 1 visits today)