Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) Ηρακλείου σε συνεργασία με την Εταιρεία Πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού «Στόχος – Πρόληψη» με απόλυτη επιτυχία μεταφέρουν  το μήνυμα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης (αυτοεξέταση και μαστογραφία), για δεύτερη φορά,  στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου. 

Το Σάββατο (21/10/2017) εξετάστηκαν 31 γυναίκες (Αστυνομικοί – Πολιτικοί Υπάλληλοι – σύζυγοι και σύντροφοι Αστυνομικών), και σήμερα έχουν ξεκινήσει να εξετάζονται άλλες 30 γυναίκες σύμφωνα με τα προγραμματισμένα  ραντεβού και υπάρχει λίστα αναμονής για την 08/03/2018. 

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου, δωρεάν, με πλήρη εχεμύθεια, δεσμευόμενοι από το ιατρικό απόρρητο και χωρίς ουδεμία υποχρέωση των εξεταζόμενων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι υπηρετούντες ή υπηρέτησαν στην Δ.Α. Ηρακλείου, (Αστυνομικοί εν ενεργεία και εν αποστρατεία – Πολιτικοί υπάλληλοι) και οι σύζυγοι – σύντροφοι των Αστυνομικών και επαναλαμβάνομαι ότι δεν είναι μόνο θλιβερό προνόμιο των γυναικών ο καρκίνος του μαστού. 
Ευχαριστούμε τους κ.κ. 
– Ευστράτιο Καραγιαννακίδη : Ιατρό Ακτινοδιαγνωστικής
– Γεώργιο Προκοπάκη : Ιατρό Χειρουργός
– Γεωργία Μηλάκη : Παθολόγο – Ογκολόγο
Υπεύθυνοι για την εύρυθμη συνεργασία είναι ο Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου κ. Μανόλης Ζαχαριουδάκης και η Αντιπρόεδρος “Στόχος – Πρόληψη για τον καρκίνο” και ιδρύτρια παραρτήματος Κρήτης κ. Κλεάνθη Ζαχαράκη.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.
Για την Τοπική Διοίκηση
Ο Πρόεδρος _ Μανόλης Ζαχαριουδάκης 
H Γενική Γραμματέας_ Έφη Φλουρή

(Visited 9 times, 1 visits today)