Η Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου (Ι.Ρ.Α.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, έκοψε  την πρωτοχρονιάτικη πίτα, την Πέμπτη  24/02/2022 και ώρα 13:00, στο Α.Τ. Μινώα – Πεδιάδος, με τους συναδέλφους μας που περνούν δύσκολες προσωπικές και υπηρεσιακές ώρες, προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν τον Χειμώνα με τα σπίτια τους να έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές από τον ισχυρό σεισμό του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Ανταλλάξαμε ευχές για τον καινούριο χρόνο και κόψαμε την βασιλόπιττα μέσα στον οικίσκο όπου στεγάζεται προσωρινά το Α.Τ. Μινώα-Πεδιάδος, εκεί όπου οι Αστυνομικοί αγωνίζονται καθημερινά με αφοσίωση να φέρουν εις πέρας τις δύσκολες βάρδιες τους.

Μετά το καλωσόρισμα από τον Διοικητή του Α.Τ. Μινώα – Πεδιάδας  Α/Β κ. Ευάγγελο ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ ο Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου και Α΄ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Εθνικού Τμήματος κ. Μανόλης ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ στο χαιρετισμό του, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά, καλή και δημιουργική νέα χρονιά αναφέρθηκε στις πραγματικά τρομακτικές συνθήκες κάτω από τις οποίες οι συνάδελφοι μας καλούνται να διασφαλίσουν στην κοινωνία ένα πολύ  υψηλό αγαθό. Το αίσθημα ασφαλείας.  

Ο Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος κ. Βλάσης ΒΑΛΑΤΣΟΣ ευχήθηκε, σε ανοικτή ακρόαση, χρόνια πολλά και ανακοίνωσε την απόφαση του Δ.Σ. του Εθνικού Τμήματος να προσφέρει οικονομική ενίσχυση  500€ για τις ανάγκες του τμήματος και των συναδέλφων.

Το τυχερό κομμάτι της βασιλόπιττας μοιράστηκαν οι συνάδελφοι κ. Μαρίνος ΜΑΡΑΒΕΛΑΚΗΣ και Θεόδωρος ΜΕΡΚΟΥΛΙΔΗΣ με δώρο μια διήμερη παραμονή στον ξενώνα του Εθνικού Τμήματος στις Στέρνες Χανίων, προσφορά της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου.

Επίσης, μετά από κλήρωση μεταξύ των παραβρισκόμενων οι τυχεροί:

κ. Γιώτα ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ κέρδισε  μία (1) συνεδρία δερματοαπόξεσης   προσφορά του πλαστικού χειρουργού κ. Ευάγγελου ΣΦΑΚΙΩΤΑΚΗ.

κ. Αναστάσιος ΜΠΡΑΟΥΝΟΣ  ένα καθαρισμό δοντιών με φθορίωση προσφορά της κ. Ελευθερίας ΝΗΣΤΙΚΑΚΗ  Χειρούργου Οδοντίατρου.

κ. Ευάγγελος ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ  ένα πλήρη καρδιολογικό έλεγχο  προσφορά του Δρ. Εμμανουήλ ΠΑΠΑΔΑΚΗ Καρδιολόγου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης. Τους ευχόμαστε να είναι πάντα καλότυχοι και να έχουν μια όμορφη χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα.

Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους μας στο Α.Τ. Μινώα-Πεδιάδος για τις ευφρόσυνες στιγμές που περάσαμε μαζί και τους εκφράζουμε τις πιο ζεστές ευχές μας για το 2022, μακριά από δυσάρεστα απρόοπτα και γεμάτο προσδοκίες, ελπίδα, αγάπη και φως.

 

 

Για την Τοπική Διοίκηση     

    Ο Πρόεδρος                                               HΓενική Γραμματέας

Μανόλης Ζαχαριουδάκης                                        Έφη Φλουρή    

 

 

(Visited 35 times, 1 visits today)