Το νέο Ι.Ρ.Α. HOUSE είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους συναδέλφους, μέλη μας  από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας εγκαινίασε το Ι.Ρ,Α HOUSE στο Νυμφαίο Φλώρινας, ο οποίος μεταξύ των άλλων σύστησε  στους συναδέλφους μας Αστυνομικούς και ιδίως σ’ εκείνους που ζουν στα μεγάλα αστικά κέντρα να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα που τους παρέχουν η Ελληνική Αστυνομία, η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών και η φιλόξενη τοπική κοινωνία του Νυμφαίου.
Ευχόμαστε στον Πρόεδρο της Τ.Δ. Φλώρινας κ. Αναστάσιο ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ  και στο  δραστήριο Δ.Σ. του, οι οποίοι και θα διαχειριστούν το νέο ξενώνα του Εθνικού Τμήματος, καλή επιτυχία.
Επίσης καλή διαμονή σε όλους τους συναδέλφους που ελπίζουμε να αγκαλιάσουν την προσπάθεια αυτή.
Ο Ξενώνας στεγάζεται στο κτίριο που μέχρι το 2011 στεγαζόταν ο τοπικός Αστυνομικός Σταθμός. Έχει ανακαινιστεί πλήρως και εξοπλιστεί με δαπάνες του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος υλοποιώντας σχετική απόφαση του Πανελληνίου Συνεδρίου.
Η Ι.Ρ.Α Ηρακλείου, δια του Προέδρου της κ. Μανόλη Ζαχαριουδάκη, πρόσφερε συμβολικό δώρο στο νέο I.P.A. HOUSE μια ηλεκτρική συσκευή και επαναβεβαιώσαμε στον Πρόεδρο κ. Αναστάσιο ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ την υπόσχεση μας για παρότρυνση και αποστολή μελών της Τ.Δ. Ηρακλείου για διακοπές τους χειμερινούς μήνες, κατά προτίμηση, αλλά και τους καλοκαιρινούς για να χαρούν το πανέμορφο Νυμφαίο, να γνωρίσουν τις ομορφιές της Φλώρινας και να απολαύσουν την φιλοξενία των φίλων μας.
Καλή Επιτυχία
(Visited 12 times, 1 visits today)