Συμμετοχή στην εκδήλωση του Συλλόγου “Στόχος – Πρόληψη” και για άλλη μια φορά θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές  ευχαριστίες της ένωσης μας, της Ι. Ρ. Α. Ηρακλείου, για την εξαιρετική συνεργασία μας, με τα εξαιρετικά αποτελέσματα και την ελπίδα ότι θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε εποικοδομητικά και στο μέλλον.

Οι Αστυνομικοί έχουν καθήκον την προστασία των πολιτών, αλλά και αυτοί έχουν ανάγκη την δική σας την προστασία για την πρόληψη και όλοι γνωρίζουμε, έχει γίνει πια κοινός τόπος και αφορά όλες τις μορφές καρκίνου, τόσο αυτές για τις οποίες υπάρχουν κατάλληλες θεραπείες, όσο και για τις βαρύτερες, η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση.

Για την εξαιρετική αυτή συνεργασία προτάθηκε στο Δ.Σ. του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος και ομόφωνα αποφασίστηκε η ανακήρυξη της Προέδρου κ. Κλεάνθη- Θεονύμφη Ζαχαράκη στα επίτιμα μέλη καθόσον έκρινε ότι έχει προσφερθεί σοβαρή ηθική και υλική βοήθεια προς την ένωση και της παραδόθηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης και θερμών χειροκροτημάτων η ταυτότητα του επίτιμου μέλους.   

(Visited 66 times, 1 visits today)