Ξεκίνησε το “ταξίδι στην Κρήτη” της έκθεσης ζωγραφικής “Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών” που διοργανώνει η Ελληνική Αστυνομία σε συνεργασία με τη Συμμαχία για την Ελλάδα. 
Ξεκάθαρο το μήνυμα ευαισθητοποίησης ενάντια στη μάστιγα που αποτελεί την πρώτη αιτία ακούσιου θανάτου από τραυματισμό έστειλαν μέσα από τις πανέμορφες ζωγραφιές τους οι μικροί μας φίλοι που μας λένε ότι πρέπει να προσέχουμε, να σεβόμαστε τους κανόνες οδικής κυκλοφορία ς, να σεβόμαστε τον συνάνθρωπο μας και να αναλάβουμε δράση όλοι από κοινού για την προστασία της ανθρώπινης ζωής.  
Η έκθεση αυτή θεωρούμε ότι βοηθά να διαμορφωθούν οι αυριανοί υπεύθυνοι οδηγοί, οι αυριανοί υπεύθυνοι πολίτες. 
Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Μανόλη Ζαχαριουδάκη, τη Γενική Γραμματέα κ. Έφη Φλουρή, τον Ταμία κ. Εύαγγελο Γαργανουράκη, την Ανάπλ. Ταμία κ. Άρια Θεοδοσάκη και τον Πρόεδρο της Ε.Ε. κ. Μιχάλη Νηστικάκη,   παρευρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης για την οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 07/11/2017 στο “Συνεδριακό Κέντρο Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας” παρουσία της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας μας.  Στο περιθώριο της Έκθεσης συναντηθήκαμε  με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ και δήλωσαμε την συστράτευση της Τοπικής μας Διοίκησης στον αγώνα για την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και τον ενημερώσαμε για τις δράσεις μας,  με ιδιαίτερη αναφορά στην τελευταία εκδήλωση μας όπου μεταφέραμε το μήνυμα της πρόληψης κατά του καρκίνου του Μαστού. 
Με την ελπίδα και την ευχή να είμαστε καλά και να ανταμώσουμε ασφαλείς σε παρόμοιες εκδηλώσεις,  να συγχαρούμε  όλους τους συναδέλφους, όλων των βαθμών, που εργάστηκαν σκληρά για την πραγματοποίηση της προαναφερόμενης έκθεσης για την οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών,  καθώς όλα ήταν άψογα σχεδιασμένα και άρτια οργανωμένα.  
Για την Τοπική Διοίκηση   
Ο Πρόεδρος Μανόλης Ζαχαριουδάκης 
Η Γενική Γραμματέας  Έφη Φλουρή


  

(Visited 9 times, 1 visits today)