Στην Κρήτη συνεχίζει το “ταξίδι” της η έκθεση ζωγραφικής “η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών”, που διοργανώνει η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τη “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ”. 
Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο, από 7 έως 24 Νοεμβρίου και στα Χανιά από 28 Νοεμβρίου έως 10 Δεκεμβρίου
Στο Ηράκλειο τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα και του Γενικού Διευθυντή της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», Γεώργιου Καλούδη
Παιδιά και γονείς καλούνται να επισκεφθούν την έκθεση, να δουν τις παιδικές δημιουργίες και να ενημερωθούν από αστυνομικούς της Τροχαίας σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής
Την πρωτοβουλία υποστηρίζει Οργανωτική Επιτροπή, που έχει επιλέξει (12) ζωγραφιές, για να κοσμήσουν το θεματικό ημερολόγιο της Ελληνικής Αστυνομίας για το 2018
Η έκθεση «ταξιδεύει» στο νησί της Κρήτης, με στόχο να δοθεί η ευκαιρία σε ακόμα περισσότερα παιδιά, αλλά και γονείς, να την επισκεφθούν και να ενημερωθούν σχετικά με θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.
Αρχικά, θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο, στο “Συνεδριακό Κέντρο Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας” (Λεωφόρος Ικάρου 5), με ελεύθερη είσοδο, καθημερινά, 09:00-21:00, από 7 έως 24 Νοεμβρίου. Στη συνέχεια, η έκθεση θα μεταφερθεί στα Χανιά, σε χώρο που παραχωρεί το “Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου” (Μεγάλο Αρσενάλι, Ακτή Ενώσεως & πλατεία Κατεχάκη), με ελεύθερη είσοδο, καθημερινά, 09:00-21:00, από 28 Νοεμβρίου έως 10 Δεκεμβρίου. Στα Χανιά τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου και ώρα 18:00.
Τα παιδιά και οι γονείς που θα επισκεφθούν την έκθεση στην Κρήτη, θα έχουν την ευκαιρία να δουν (214) παιδικές δημιουργίες και να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής της Τροχαίας. Για τον σκοπό αυτό, θα βρίσκεται στο χώρο της έκθεσης ειδικό πάρκο για τα παιδιά.
Επίσης, θα υπάρχει κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος και τα απαραίτητα υλικά ζωγραφικής για να μπορούν τα παιδιά που θα επισκεφθούν την έκθεση να ζωγραφίσουν και αυτά το δικό τους έργο.

(Visited 8 times, 1 visits today)