Η εορτή των Αγίων Πάντων, έχει καθιερωθεί από την Ελληνική Αστυνομία ως ημέρα τιμής στους απόστρατους Αστυνομικούς, για την επιβράβευση τους και την αναγνώριση της προσφοράς τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα στο κοινωνικό σύνολο κατά τη διάρκεια της θητείας τους.
 

 

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου συμμετείχε στις εκδηλώσεις της Δ.Α. Ηρακλείου και του Συνδέσμου Αποστράτων Ν. Ηρακλείου, με πολυπληθή αντιπροσωπεία αποτελούμενη από την Γενική Γραμματέα κ. Έφη Φλουρή, τον Ταμία κ. Γαργανουράκη Ευάγγελο, την Αναπλ. Ταμία κ. Άρια Θεοδοσάκη και την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Αγγελική Αποστόλου.
Ο Ταμίας της Ένωσης μας  κ. Ευάγγελος Γαργανουράκης, στο χαιρετισμό του ως εκπρόσωπος μας, αφού μετέφερε εγκάρδιο χαιρετισμό του Προέδρου της Τ.Δ. Ηρακλείου κ. Εμμανουήλ Ζαχαριουδάκη που λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης δεν μπορούσε να παραστεί, ανέφερε ότι Ένωση μας τιμά τους ανθρώπους εκείνους, τους συναδέλφους που μας υποδέχθηκαν θερμά στην αστυνομική οικογένεια. Τους καλούς μας φίλους που με τις πράξεις, τις συμβουλές, τις νουθεσίες και τις υποδείξεις τους, υπήρξαν και εξακολουθούν να αποτελούν λαμπρά παραδείγματα, δασκάλους και στηρίγματα των προσπαθειών μας. Στο τέλος κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους συναδέλφους να συμμετέχουν στην πολιτιστική μας εκδήλωση την 10/06/2018 με προορισμό την 133Σ.Μ.
Για την Τοπική Διοίκηση
Ο Πρόεδρος : Μανόλης Ζαχαριουδάκης
Η Γενική Γραμματέας :  Έφη Φλουρή

(Visited 13 times, 1 visits today)