Απόσπασμα από το χαιρετισμό του Προέδρου της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου κ. Εμμανουήλ Ζαχαριουδάκη στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Ημέρα της Αστυνομίας από την Δ.Α. Ηρακλείου.

 …….
Σήμερα γιορτάζει η Ελληνική Αστυνομία
Σήμερα είναι η μέρα της Ελληνικής Αστυνομίας
Εύχομαι χρόνια πολλά.
Ευτυχία – Χαρά -Υγεία
Υγεία σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στους συναδέλφους μας για να μπορούμε να παρέχουμε το πολυτιμότερο αγαθό της ασφάλειας σε όλους τους πολίτες.
Ως Διεθνής Ένωση Αστυνομικών συμμετέχουμε στις τελετές και στις εκδηλώσεις για την ημέρα της Αστυνομίας. 
Ο Αρχηγός  της Ελληνικής Αστυνομίας την 17/10/2017 εγκαινίασε την πανελλήνια έκθεση εικαστικών που οργάνωσε το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών  με έργα των συναδέλφων Αστυνομικών στην αίθουσα πολιτισμού του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος” που εκ του αποτελέσματος κρίθηκε ως ιδιαίτερα επιτυχημένη.
Επίσης η Ένωση μας, αύριο εδώ στην ίδια αίθουσα, στο Ηράκλειο,  σε συνεργασία με την εταιρεία “Στόχος – Πρόληψη” θα μεταφέρει το μήνυμα της πρόληψης κατά του καρκίνου του Μαστού με δωρεάν εξετάσεις και υπέρηχο στους υπηρετούντες Αστυνομικούς της Δ.Α. Ηρακλείου,   εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αστυνομικούς – πολιτικούς υπαλλήλους – συζύγους και συντρόφους Αστυνομικών. 
Ευχαριστούμε τον Διευθυντή της Δ.Α. Ηρακλείου, Ταξίαρχο κ. Ιωσήφ Κανακουσάκη για την πρόσκληση.
Με την ελπίδα και την ευχή να είμαστε καλά και να ανταμώσουμε ξανά του χρόνου σε αυτή την άρτια οργανωμένη και ωραία εκδήλωση.
Σας Ευχαριστώ
Μανόλης Ζαχαριουδάκης
Πρόεδρος Ι.Ρ.Α./Τ.Δ. Ηρακλείου
(Visited 13 times, 1 visits today)