Η  πρωτοβουλία, για τρίτη χρονιά, της Διεθνούς  Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) //Τ.Δ. Ηρακλείου τις Άγιες Ημέρες που προάγει ένα μήνυμα αγάπης –αλληλεγγύης,  ευαισθητοποιεί τα μέλη του Δ.Σ. του

Ελληνικού Εθνικού Τμήματος,  το οποίο συνδράμει την προσπάθεια της Τ.Δ. Ηρακλείου διαθέτοντας στα μέλη του λαμπάδες που φιλοτέχνησε με αγάπη η ομάδα χειροτεχνίας της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου  που εκπαιδεύεται σε τεχνικές ντεκουπάζ – κρακελέ και αναπαλαίωσης επίπλων, υπό την άριστη καθοδήγηση της κ. Μαρίας Καφτάκη, ενισχύοντας την προσπάθεια μας. 


Τις άγιες τούτες μέρες ας κάνουμε όλοι μαζί ένα ξεκίνημα με νέες προσδοκίες και νέες ελπίδες και ας συνενώσουμε τις δυνάμεις μας, ώστε σε πνεύμα συνεργασίας να συμβάλουμε για να βοηθήσει, να στηρίξει τον συνάνθρωπο, γιατί Πάσχα εκτός των άλλων σημαίνει ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ – ΑΓΑΠΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ. 
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη του Δ.Σ. του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος καθώς και τους Προέδρους των Τ.Δ. Χώρας που συνέβαλαν στην προσπάθεια μας αυτή, δίνοντας πανελλαδικό χαρακτήρα. 

Ευχόμαστε καλή Ανάσταση – Καλό Πάσχα Για το Δ.Σ. 
Ο Πρόεδρος : Μανόλης Ζαχαριουδάκης 
Η Γ. Γραμματέας : Έφη Φλουρή 

(Visited 31 times, 1 visits today)