Την 01/03/2018, μας επισκέφτηκε στα γραφεία μας, κατόπιν σχετικής προσκλήσεως, στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου ο κ. Gian Andrea Paolo Garancini, Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού και Προέδρου του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Ηρακλείου.
Ανταλλάξαμε απόψεις σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ιδιαίτερα στην οργάνωση εκδηλώσεων, τη συμμετοχή μας σε κοινωνικές , πολιτιστικές και πολιτισμικές εκδηλώσεις για την ανάδειξη του πνεύματος φιλίας – αλληλεγγύης – συνεργασίας – προσφοράς των φορέων και γενικότερα την παρουσία μας στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης μας, εστιάζοντας σε πρωτοποριακές δράσεις στο μέλλον με τη συμμετοχή και τη συνεργασία της Ένωσης μας με το Δήμο Ηρακλείου.
Επίσης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, μας ενημέρωσε αναλυτικά για τις δράσεις που αναπτύσσονται στα πλαίσια του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Ηρακλείου, όπου η Ένωση μας είναι αναπληρωματικό μέλος. 
Δωρίσαμε το ημερολόγιο και το περιοδικό του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος όπου απεικονίζεται το αξιόλογο & χρήσιμο υλικό των δράσεων μας σε πανελλήνιο επίπεδο.
Στη συνέχεια ο κ. Gian Andrea Paolo Garancini συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τ.Δ. κ. Μανόλη Ζαχαριουδάκη συναντήθηκε με τον Διευθυντή της Δ/νσης Αστυνομίας Ηρακλείου, Ταξίαρχο κ. Ιωσήφ Κανακουσάκη με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Για την Τ.Δ. Ηρακλείου
Ο Πρόεδρος : Μανόλης Ζαχαριουδάκης
H Γενική Γραμματέας : Έφη Φλουρή
(Visited 13 times, 1 visits today)