Ο Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου κ. Εμμανουήλ Ζαχαριουδάκης αμέσως μετά το πέρας των εκδηλώσεων της Ι.Ρ.Α Χαλκιδικής επισκέφτηκε και φιλοξενήθηκε από την Τ.Δ./Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης την 18-19-20/09/2016 την οποία και ιδιαίτερα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. Τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Τ.Δ. κ. Βασίλειος Γιαννακόπουλος, ο Ταμίας και Αντιπρόεδρος του Εθνικού Τμήματος κ. Χριστοδουλής Χριστόδουλος και ο π. Πρόεδρος και Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Ηλίας Βασιλάκης.
Η φιλοξενία των εκλεκτών φίλων και συναδέλφων ήταν ιδιαίτερα
ζεστή και φιλική όλο το τριήμερο της παραμονής με συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων πάνω σε όλα τα θέματα και κυρίως θέματα που αφορούν την I.P.A.
Συμφωνήσαμε όλοι, για άλλη μια φορά για το πως θα πρέπει να είναι η I.P.A. και θα πρέπει συλλογικά να το προσπαθήσουμε, για την σύσφιξη των σχέσεων με γνώμονα την ενότητα, τη φιλία και τη συναδελφοσύνη, μέσα από ένα ειλικρινή διάλογο με απόλυτο σεβασμό στις καταστατικές μας διαδικασίες, που θα σηματοδοτήσει την ελπίδα και την πορεία μας προς μια νέα αρχή που αποτελεί ευθύνη όλων μας, ευθύνη ως προς τους συναδέλφους μας, το σύνολο των μελών μας αλλά και της πολλαπλώς δοκιμαζόμενης κοινωνίας μας
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του υπήρξε συνάντηση και συμμετείχαν στις συζητήσεις και στην ανταλλαγή των απόψεων σπουδαίοι φίλοι και συνάδελφοι και συγκεκριμένα οι
κ. Γεώργιος Κατσαρόπουλος, μέλος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος και Παγκόσμιος Γενικός Γραμματέας
κ. Γεώργιος Ζαρχανής Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας
κ. Φριδερείκος Μαρκόπουλος Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α Πιερείας
Ο Πρόεδρος επίσης μετέφερε επίσης τις ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου της Ι.Ρ.Α Ηρακλείου για την δωρεάν αποστολή τριάντα (30) αναμνηστικών λαβάρων για την Τοπική μας Διοίκηση. Το πρώτο λάβαρο τιμής ένεκεν το δωρίσαμε στη Τ.Δ. /Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης. 
Σας ευχαριστούμε
SERVO PER AMICETO
Για την Τοπική Διοίκηση
Ο Πρόεδρος Μανόλης Ζαχαριουδάκης
 H Γενική Γραμματέας Έφη Φλουρή
(Visited 8 times, 1 visits today)