Ο Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Αργολίδας κ. Αθανάσιος ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ αποδέχθηκε αίτημα της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου για την πραγματοποίηση συνάντησης με  την  κ. Μαρία Αικατερίνη ΒΑΡΕΛΑ, μέλος της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου, η οποία έγινε, τηρώντας όλα τα υγειονομικά  πρωτόκολλα, το Σάββατο 20/03/2021 στα γραφεία της Ι.Ρ.Α. Αργολίδας παρουσία και της κ. Σοφίας ΒΕΙΣΑΚΗ, Γενικής Γραμματέως της ίδιας Τοπικής Διοίκησης.

Στη συνάντηση η κ. Μαρία Αικατερίνη ΒΑΡΕΛΑ μετέφερε στον Πρόεδρο της Ι.Ρ.Α. Αργολίδας τον χαιρετισμό του κ. Εμμανουήλ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ, Προέδρου της Τ.Δ. της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου και του Διοικητικού συμβουλίου με  την ευχή να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. 
Επιβεβαίωσε, επίσης,  την στήριξη  της Τοπικής Διοίκησης Ηρακλείου  στις προσπάθειες για την υλοποίηση του Πανελληνίου Συνεδρίου του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος που θα γίνει  τη φετινή χρονιά στην περιοχή ευθύνης της Τοπικής Διοίκησης Αργολίδας, σύμφωνα με απόφαση  του Δ.Σ. του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος.  Μια απόφαση ιδιαίτερου συμβολισμού καθώς συμπίπτει με τους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης και το Ναύπλιο ήταν η πρώτη πρωτεύουσα του ελεύθερου Ελληνικού Κράτους. 
Η κ. ΒΑΡΕΛΑ παρέδωσε στον Πρόεδρο της Τ.Δ. Αργολίδας και αγαπητό φίλο κ. Αθανάσιο ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ, πρόσκληση του Προέδρου και του Δ.Σ. της Τ.Δ. Ηρακλείου, να επισκεφθεί το Ηράκλειο αμέσως μετά την λήξη των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία, προκειμένου να παραστεί σε εκδήλωση της Τοπικής Διοίκησης Ηρακλείου με θέμα:  

                               ” Κρήτη. Τουρκοκρατία.

Από την πρώτη επανάσταση 1770, μέχρι την Ένωση 1913.”

 με ομιλήτρια την κ. Αθηνά Κυριακάκη- Σφακάκη,  Ξεναγός-Σ/χος Τραπεζικός-Συγγραφέας, επίτιμο μέλος της I.P.A.

Στη συνάντηση μέσα σε κλίμα φιλίας και συναδελφικότητας  πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή αναμνηστικών λαβάρων.

 

(Visited 22 times, 1 visits today)