Την Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 στις 12.00 πμ  πραγματοποιήθηκε επίσημη επίσκεψη στα Γραφεία της Τοπικής Διοικήσεως IPAΗρακλείου του βουλευτή ΜέΡΑ25 Ν. Ηρακλείου κ. Γεωργίου Λογιάδη .

Στην εγκάρδια υποδοχή που παρείχε ο Πρόεδρος κ. Εμμανουήλ Ζαχαριουδάκης και τα μέλη του Δ.Σ. της Τ.Δ. παρευρέθει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Νεκτάριος Μητρόπουλος Επίτιμο Μέλος του Εθνικού  μας Τμήματος.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ενημερώθηκε ο κ. Λογιάδης για την Διεθνή Ενωση των Αστυνομικών καθώς και για τις πολυποίκιλες δράσεις της τοπικής μας διοικήσεως.

Ανταλλάχθηκαν απόψεις και σχεδιάστηκαν κοινές μελλοντικές  δράσεις προς όφελος τόσο των μελών της Τ.Δ όσο και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Ο κ Γεώργιος Λογιάδης ενεργός επιχειρηματίας της πόλεως μας διακρίνεται για το ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Ηρακλείου. Με ενδιαφέρον άκουσε από τον Πρόεδρο μας  προτάσεις στις οποίες μπορεί να συνεισφέρει και ο ίδιος μέσω της διττής ιδιότητας του.

Μετά το πέρας της συζητήσεως δόθηκαν αναμνηστικά της Τ.Δ. της Ενώσεως μας IPAστον κ. Γεώργιο Λογιάδη εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες για την επίσκεψη του στο Γραφείο της Τ.Δ. της Ένωσης μας .

Την ίδια ημέρα το Δ.Σ. της Τοπική μας επισκέφθηκε την επιχείρηση του κ. Λογιάδη KNOSSOSBEACHόπου και παρακάθισε σε γεύμα που του παρέθεσε ο κ. Λογιάδης. 

   Για την  Τ.Δ. Ηρακλείου  


 

                                 Ο Πρόεδρος                                                 H Γενική Γραμματέας

               Μανόλης Ζαχαριουδάκης                                        Έφη Φλουρή    

 

(Visited 10 times, 1 visits today)