Την Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών επισκέφθηκαν
Ο Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α./Τ.Δ. Σάμου κ. Γεώργιος Αβραμίδης
Ο π. Πρόεδρος και νυν υπεύθυνος επικοινωνίας της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης κ. Ηλίας Βασιλάκης
Τους εκλεκτούς επισκέπτες μας υποδέχθηκε ο υπογράφων Πρόεδρος κ. Εμμανουήλ Ζαχαριουδάκης και μετά από μια σύντομη ξενάγηση πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης, την εξαιρετική κυρία κ. Θεανώ Βρέντζου. 
Το βράδυ της ίδιας μέρας παρατέθηκε επίσημο δείπνο προς τιμή των φιλοξενούμενων μας σε παραδοσιακή κρητική ταβέρνα με την συμμετοχή πολλών μελών της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου. Στους φίλους μας παραδόθηκε από μια τσάντα με παραδοσιακά προϊόντα που είχαμε επιμεληθεί οι ίδιοι ως ερασιτέχνες παραγωγοί.
Το πρωί της επόμενης ημέρας συνεχίστηκε η ξενάγηση στις ομορφιές του κέντρου της πόλης του Ηρακλείου και πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Πρόεδρο του Γυναικείου Αθλητικού Σωματείου «Καλλιπάτειρα» κ. Μαρία Αντωνακάκη. 
Την 11:00 οι φίλοι μας έγιναν δεκτοί από τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου Ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο Λαγουδάκη με τον οποίο είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση και αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.
Στη συνέχεια η συζήτηση συνεχίστηκε με ανταλλαγή απόψεων στα γραφεία της Ι.Ρ.Α. //Τ.Δ. Ηρακλείου, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, πάνω σε όλα τα θέματα και κυρίως θέματα που αφορούν την I.P.A. και διαπιστώθηκε με χαρά η ταύτιση απόψεων. Συμφωνήσαμε όλοι, για το πως θα πρέπει να είναι η I.P.A. και θα πρέπει συλλογικά να το προσπαθήσουμε, για την σύσφιξη των σχέσεων με γνώμονα την ενότητα, τη φιλία και τη συναδελφοσύνη, μέσα από ένα ειλικρινή διάλογο με απόλυτο σεβασμό στις καταστατικές μας διαδικασίες, που θα σηματοδοτήσει την ελπίδα και την πορεία μας προς μια νέα αρχή που αποτελεί ευθύνη όλων μας, ευθύνη ως προς τους συναδέλφους μας, το σύνολο των μελών μας αλλά και της πολλαπλώς δοκιμαζόμενης κοινωνίας μας
Αντηλλάγησαν δώρα και αναμνηστικές πλακέτες και περί ώρα 15:00 της 19-07-2016 αναχώρησαν από το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου, όπου τους συνόδευσε και τους αποχαιρέτησε ο υπογράφων Πρόεδρος κ. ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ Μανόλης.
‘Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

(Visited 9 times, 1 visits today)