Στις 26/11/2020 μας είχε επισκεφτεί στα γραφεία μας ο Πρόεδρος της Ι. Ρ. Α. Χαλκιδικής και αγαπητός φίλος κ. Δημήτριος Πάλλης, ο οποίος είχε διαβεβαιώσει τότε, ότι θα ξανάρθει σύντομα. Πιστός στις δεσμεύσεις του, πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση στις 04/02/2021 αυτή τη φορά συνοδευόμενος από τον αρμόδιο δημοσίων σχέσεων της Ι. Ρ Α. Χαλκιδικής και Γενικό Γραμματέα του Εθνικού μας τμήματος κ Βασίλη Παπά και το μέλος της Ι. Ρ. Α. Χαλκιδικής κ. Μαρία Γεωργιάδου.
Είχαμε μια εκτενή εποικοδομητική συζήτηση, με πνεύμα συνεργασίας και σύμπνοιας , το οποίο στράφηκε γύρω από θέματα κοινού ενδιαφέροντος και αποφασίστηκε ομόφωνα πρόταση πολιτιστικών δράσεων ανάμεσα στις δύο τοπικές διοικήσεις προς όφελος πάντα των μελών μας αλλά και της κοινωνίας της οποίας αποτελούμε ένα αναπόσπαστο κομμάτι.
Θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον τόπο μας αλλά και στους πολίτες του Νησιού μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα που υπηρετούσε κοντά μας.
Στο τέλος της συνάντησης προσφέρθηκε στον Πρόεδρο ένα μπουκάλι από το νέκταρ της Κρήτης, ένα μπουκάλι κρητική παραδοσιακή ρακή και ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί παραγωγή των μελών μας.

(Visited 12 times, 1 visits today)