Στις 25/07/2022 υποδεχθήκαμε στα γραφεία μας στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου την Πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Μεσσηνίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Δώρα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ μαζί με την εκλεκτή συνοδεία της, την κ. Σοφία Ματσίρα. Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα με εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την πορεία της προβεβλημένης ένωσης μας, τις πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν προς όφελος των μελών της Ένωσής μας αλλά και της κοινωνίας της οποίας αποτελούμε αναπόσπαστο κομμάτι της.

Επίσης παρακαλέσαμε την αγαπητή Πρόεδρο να διαβιβάσει τα θερμά μας χαιρετίσματα στον αγαπητό φίλο και π. Πρόεδρο της Ι.Ρ.Α. Μεσσηνίας και Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ και επιβεβαιώσαμε για άλλη μια φορά την φιλία και τους δεσμούς εκτίμησης και αγάπης που συνδέει τις Τοπικές Διοικήσεις Ηρακλείου και Μεσσηνίας.

Στην παρέα μας και ειδικότερα στην ξενάγηση στα θαυμαστά μνημεία ης πόλης του Ηρακλείου και ο Ταμίας της Ι.Ρ.Α. //Τ.Δ. Αλεξανδρούπολης κ. Χριστόφωρος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ. (θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση)

Σε ευχάριστο κλίμα στο τέλος της επίσκεψης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών σημάτων.

Για την Τοπική Διοίκηση

Ο Πρόεδρος Μανόλης Ζαχαριουδάκης

Η Γ. Γραμματέας Έφη Φλουρή.

(Visited 13 times, 1 visits today)