Στις 05/02/2021 υποδεχθήκαμε στα γραφεία μας στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου τον Γενικό Γραμματέα του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος και αρμόδιο Δημοσίων Σχέσεων της Τ.Δ. Χαλκιδικής κ. Βασίλειο Παπά, επίσκεψη του πηγάζει από την μακρά ιστορία φιλίας και υποστήριξης που μας συνδέει μια κοινή πορεία όλα αυτά τα χρόνια.

    Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα με εποικοδομητική ανταλλαγή  απόψεων σχετικά με την πορεία της προβεβλημένης ένωσης μας, τις πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν προς όφελος των μελών της Ένωσής μας αλλά και της κοινωνίας της οποίας αποτελούμε αναπόσπαστο κομμάτι της.

 Επιβεβαιώσαμε  για άλλη μια φορά την φιλία και τους δεσμούς εκτίμησης και αγάπης που συνδέει τις Τοπικές Διοικήσεις Ηρακλείου και Χαλκιδικής.

Επίσης ευχαριστήσαμε τον Γενικό Γραμματέα για τις υπηρεσίες που προσέφερε στο Ηράκλειο όλο αυτό το χρονικό διάστημα που υπηρετούσε κοντά μας.

Σε ευχάριστο κλίμα στο τέλος της επίσκεψης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων, προσφέραμε το νέκταρ της Κρήτης, ένα μπουκάλι κρητική παραδοσιακή ρακή και ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί παραγωγή των μελών μας.

Για την Τοπική Διοίκηση 

Ο Πρόεδρος :  Μανόλης Ι. Ζαχαριουδάκης 

Η Γ. Γραμματέας :  Έφη Φλουρή 

(Visited 8 times, 1 visits today)