H Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, την Τρίτη 28/06/2016 και ώρα 19:00 πραγματοποίησε αρτοκλασία προς τιμή του Προστάτη της Ένωσης μας, «Αποστόλου Παύλου» στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Ανώπολη. 
Μας τίμησαν με την παρουσία τους 
– ο αιδεσιμότατος πρωτοπρεσβύτερος Αντισυνταγματάρχης πατήρ Νεκτάριος ΜΑΡΚΑΚΗΣ 
– ο Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ, Αστυνομικός Δ/ντης Ηρακλείου
– ο Σμηναρχος (Ι) κ. Παναγιώτης ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, Διοικητής 133 Σ.Μ. 
– ο κ Ιωάννης ΠΕΡΑΚΗΣ, Πρόεδρος της Τ.Δ.//Ι.Ρ.Α. Χανίων
– ο κ. Κων/νος ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ, Πρόεδρος της Τ.Δ.//Ι.Ρ.Α. Λασιθίου
– η κ. Ειρήνη ΜΑΚΡΥΔΑΚΗ, Αντιπρόεδρος της Τ.Δ.//Ι.Ρ.Α. Αθηνών – Αττικής
– ο κ. Στέλιος ΚΑΡΑΚΟΥΔΗΣ, Οργανωτικός Γραμματέας Π.Ο.ΑΞΙ.Α και Πρόεδρος Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Περ. Κρήτης 
– η κ Ελευθερία ΣΤΙΝΗ, Πρόεδρος Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού Περ. Κρήτης
– ο Ταξίαρχος ε.α κ. Τηλέμαχος ΠΑΝΤΑΓΑΚΗΣ, Πρόεδρος Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Ηρακλείου
– ο κ. Χρήστος ΑΝΑΜΟΥΡΛΟΥ, Ταμίας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου
– ο κ. Χαράλαμπος ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗΣ Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου
– η κ. Μαίρη ΠΑΧΙΑΝΑΚΗ Πρόεδρος του Συνδέσμου μελών γυναικείων σωματείων ν. Ηρακλείου
– η κ. Μαρία ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ Συντονίστρια Γυναικείου Αθλητικού Σωματείου Περ. Κρήτης «Καλλιπάτειρα» 
– ο κ. Νικόλαος ΣΠΕΤΣΙΔΗΣ Πρόεδρος ROTARY Ομίλου Ηρακλείου
– Επίσης 
– ο Αστυνομικός Δ/ντής κ. Ιωσήφ ΚΑΝΑΚΟΥΣΑΚΗΣ, Υποδ/ντής Δ.Α. Ηρακλείου
– ο Αστυνόμος Α κ. Εμμανουήλ ΧΡΥΣΟΣ, Δ/της Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου 
– ο Αστυνόμος Α κ. Εμμανουήλ ΖΑΙΜΑΚΗΣ, Δ/της Τ.Α.Ε. Μεσσαράς Ηρακλείου 
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι συνάδελφοι που υπηρετούν στην Ομάδα Έλεγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.). του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου, η οποία έχει ως αποστολή την αντιμετώπιση των επικινδύνων παραβάσεων το αποτέλεσμα των οποίων οδηγεί στην πρόκληση των τροχαίων ατυχημάτων. Τροχαία ατυχήματα, τα οποία είναι ιδιαίτερα αυξημένα. Την τιμητική πλακέτα της Ένωσης μας παρέδωσε στον Προϊστάμενο της Ομάδας κ. Εμμανουήλ ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗ ο Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ενώ ο 1ος Προϊστάμενος της ΟΕΠΤΑ Ηρακλείου Ταξίαρχος ε.α κ. Εμμανουήλ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ παρέλαβε τον αναμνηστικό δίσκο της Φαιστού από τον υπογράφοντα Πρόεδρο κ. Εμμανουήλ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ. 
Η Ένωση μας εύχεται Καλό Καλοκαίρι σε όλους και ιδιαίτερα στους οδηγούς οι οποίοι θα πρέπει να οδηγούν με προσοχή, με σεβασμό στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας αλλά και στους συναδέλφους μας που εργάζονται για την δική τους οδική ασφάλεια. 
Στη συνέχεια δωρίσαμε τα βιβλία που μας είχαν παραδώσει τα μέλη της Ένωσης μας για την δανειστική βιβλιοθήκη της Νεφρολογικής κλινικής του Βενζελείο Νοσοκομείου. Στον Ιατρό κ. Δημήτριο ΞΥΔΑΚΗ ο υπογράφων Πρόεδρος κ. Εμμανουήλ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ παρέδωσε την πρώτη ποιητική έκδοση του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος με ποιήματα των Αστυνομικών όλης της Ελλάδος με τίτλο «SERVO PER AMICEKO – Ένα μπουκέτο λέξεων και συναισθημάτων» και η Γενική Γραμματέας κ. Έφη ΦΛΟΥΡΗ τον δίσκο της Φαιστού, μαζί με τα συγχαρητήρια μας για την αξιέπαινη προσπάθεια του. 
Θα ήταν παράλειψη μας να μην τιμηθεί και το μοναδικό μέλος μας κ. Παύλος ΛΑΣΙΘΙΩΤΑΚΗΣ που παρέλαβε από τον αιδεσιμότατο πρωτοπρεσβύτερο Αντισυνταγματάρχη πατήρ Νεκτάριος ΜΑΡΚΑΚΗΣ την εικόνα του Αποστόλου Παύλου ως δώρο για την ονομαστική του εορτή ο οποίος τιμήθηκε για την πολύτιμη πνευματική προσφορά του παραλαμβάνοντας τον δίσκο της Φαιστού από την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κ. Αγγελική ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. 
Επίσης τιμήθηκε ο Δ/της της 133Σ.Μ. ο Σμήναρχος (Ι) κ. Παναγιώτης ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας της εκδήλωσης. 
Οι κ. κ. Πρόεδροι Ι.Ρ.Α. /Τ.Δ. Κρήτης παρέλαβαν από τον αιδεσιμότατο Ιερέα της εκκλησίας του Αποστόλου Παύλου την αρτοκλασία με την επωνυμία της Τοπικής τους Διοίκησης μνημονεύοντας αυτούς και τα μέλη των ενώσεων τους. 
Η Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών εκφράζει ένα μεγάλο Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω για την συμμετοχή και την στήριξη της στην προσπάθεια της.

(Visited 18 times, 1 visits today)