Υπό την αιγίδα, την ενεργή συμμετοχή και συνεργασία της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Νομού Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία από το Σύνδεσμο μελών γυναικείων Σωματείων Ν. Ηρακλείου, την Πέμπτη 30/06/2016 και ώρα 10:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού μεγάρου Ηρακλείου, ημερίδα με θέμα : «Ευρωπαϊκός Διάλογος σχετικά με τα δικαιώματα των γυναικών στα κέντρα κράτησης, και διαδικασίες ενεργούς επανένταξης στην κοινωνία»
Στην ημερίδα συμμετείχαν αντιπροσωπείες στελεχών εμπλεκομένων φορέων και οργανώσεων καθώς και Αστυνομικών από την Ισπανία – Γερμανία – Λιθουανία- Ρουμανία – Πορτογαλία. Σημειώνεται ότι οι Αστυνομικοί που προσήλθαν ήταν μέλη της Ι.Ρ.Α. στη χώρα τους. 
Την ημερίδα χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Ι Ρ Α Ηρακλείου και Αρμόδιος Δημοσίων Σχέσεων του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. Εμμανουήλ Ζαχαριουδάκης και πραγματοποίησε ομιλία με το τίτλο «Ο ρόλος της αστυνομίας στην ενεργή ενσωμάτωση της γυναίκας φυλακισμένης στην κοινωνία» ο Ψυχολόγος της Γενικής Περ. Αστυνομικής Δ/νσης Κρήτης, Αστυνόμος Β΄(Υ) κ. Γρηγόρης Μαυρικάκης.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ξενάγηση των αντιπροσωπειών στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.
Ευχαριστούμε την Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Μαίρη ΠΑΧΙΑΔΑΚΗ και τον Πρόεδρο Ρ.Ο.Η κ. Νικόλαο Σπετσίδη για την άψογη συνεργασία.

(Visited 18 times, 1 visits today)