Η Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου επιθυμεί να οργανώσει χορευτικά τμήματα για την εκμάθηση κρητικών παραδοσιακών χωρών. Το κάθε τμήμα θα αποτελείτε από 14 άτομα ενώ δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλοι οι Αστυνομικοί και πολιτικοί υπάλληλοι της Δ.Α. Ηρακλείου, καθώς και οι σύζυγοι, σύντροφοι, φίλοι του Αστυνομικού. 
Οι συμμετέχοντες στα τμήματα θα διατηρούν την υποχρέωση εκτός από την εκμάθηση των κρητικών παραδοσιακών χωρών και την συμμετοχή τους σε αποστολές σε άλλους Νομούς της Ελλάδος ή του εξωτερικού για παράδειγμα μετά από συνεννόηση και κατόπιν προσκλήσεως την αλληλο επίσκεψη του χορευτικού Τμήματος Ι.Ρ.Α Ηρακλείου με το χορευτικό τμήμα της Σάμου, των Σερρών κ.λ.π. 
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από 22:15 μέχρι τις 23:00 στην Σχολή του κ. ΜΠΡΙΝΤΑΚΗ Χριστόφορου στην οδός Ιωνίας 22 με τιμή συνδρομής 20€ 
Σε περίπτωση δημιουργίας περισσοτέρων τμημάτων υπάρχουν οι εναλλακτικές για απογευματινά μαθήματα και συγκεκριμένα τις ίδιες μέρες από 16:00 έως 16:45. Θα δοθεί η δυνατότητα με την έναρξη της νέας χρονιάς να προγραμματισθούν νέες ώρες μαθημάτων.  
Προθεσμία δήλωσης μέχρι 25/11/2019 στην Αντιπρόεδρο κ. Αποστόλου Αγγελική τηλ. 2810274048.
Για την Τοπική Διοίκηση 
Ο Πρόεδρος :  Εμμανουήλ Ι. Ζαχαριουδάκης 
Η Γ. Γραμματέας :  Έφη Φλουρή 

(Visited 17 times, 1 visits today)