Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής, ενόψει του Έτους Αριστοτέλη που ανακηρύχθηκε το έτος 2016 από την Unesco, με αφορμή τη συμπλήρωση 2.400 χρόνων από τη γέννηση του μεγάλου Έλληνα φιλοσόφου κι έπειτα από σχετική πρόταση που υπέβαλε η Ελληνική Εθνική Επιτροπή και εγκρίθηκε από την 38η Γενική Διάσκεψη του διεθνούς Οργανισμού, διοργανώνει την “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ ΕΟΡΤΗΝ ” στη γενέτειρα του ¨Έλληνα φιλοσόφου κατά το χρονικό διάστημα από 16 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή, μέχρι και 18 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Κυριακή.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχειακό συγκρότημα LESSE HOTEL(http://www.lesse.gr) στη Χανιώτη Χαλκιδικής, καθώς και στην πλήρως ανακαινισμένη αίθουσα του Δήμου Κασσάνδρας στη Χανιώτη. Κατά την ημερίδα οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από τις διαλέξεις κορυφαίων πνευματικών ανθρώπων της Χώρας μας, να γνωρίσουν την Αριστοτελική Σκέψη.

Οι συμμετέχοντες συνάδελφοι και φίλοι παρακαλούμε όπως μέχρι την 20-08-2016 υποβάλλουν στο e-mail ή στο φαξ αιτήσεις συμμετοχής, καθόσον ως προς τις δηλώσεις συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω του ότι οι ξενοδοχειακές μονάδες στη Χαλκιδική βρίσκονται σε φουλ σαιζόν μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Συνημμένα σας αποστέλλουμε πρόγραμμα και δήλωση συμμετοχής για την “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ ΕΟΡΤΗΝ ” .

Για τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Τ.Δ. Χαλκιδικής θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή και χαρά η υποδοχή φίλων και συναδέλφων από κάθε γωνιά της πανέμορφης Ελλάδας μας, υπηρετώντας πάντοτε διά της φιλίας, διότι «Πας άνθρωπος προς πάντα είναι συγγενής και φίλος και κοινόν δίκαιον πάντας συνδέει».

SERVO PER AMIKECO

( υπηρετώ δια της φιλίας )

Ο Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος ΠΑΛΛΗΣ     Ιωάννης ΤΣΑΓΑΝΟΣ

(Visited 15 times, 1 visits today)