Την Δευτέρα 15/05/2023 και από ώρες 12:00 μέχρι 13:30 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου, ενημέρωση με τίτλο : Έμφυλη βία – Traffiking και από 13:30 μέχρι 15:00 ενημέρωση με θέμα : Παιδική προστασία και κακοποίηση από την Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σε συνεργασία με την Συμβίωση – Σχολή Πολιτικών Σπουδών στην Ελλάδα – Δίκτυο του Συμβουλίου της Ευρώπης, με την υποστήριξη της Αναπτυξιακής Ηρακλείου, υπό την αιγίδα της Δ/νσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Η συνεδρία εντάσσεται στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων της Συμβίωσης με εισηγήτρια την κ. Νικολέττα ΠΕΤΑΛΛΙΔΟΥ, Ψυχολόγο, πτυχιούχου Οικονομικών και Πολιτικών επιστημών του Τβέντε Ολλανδίας, εφαρμοσμένης ψυχολογίας από το πανεπιστημιο Ντέρμπι Ηνωμένου Βασιλείου με μεταπτυχιακό στην Νευροψυχολογία και ψυχοφαρμακολογία από το Πανεπιστήμιο Μααστριχ. 

Μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή σας στον κ. Μανόλη Ζαχαριουδάκη, Πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Ηρακλείου της ΙΡΑ (e-mail : mzax@otenet.gr – κινητό 6936057082).

(Visited 38 times, 1 visits today)